POBIERAM

Wypełnij krótki formularz 
i pobierz bezpłatnie cały numer:

© Copyright 2016 Forum Media Polska

Pobierz bezpłatnie cały numer magazynu 
"Biznes Restauracje & Catering"

 Magazyn "Biznes Restauracje & Catering" nr 1/2017. Spis treści: 
  • Alkohol w restauracji – co musisz wiedzieć, by zwiększyć sprzedaż? [wywiad]
  • Rynek obiektów weselnych w Polsce 2016 [raport]
  • „Biznes Restauracje & Catering” w liczbach
  • Remarketing – jak ponownie dotrzeć do klientów odwiedzających stronę Twojej restauracji?
  • Znaczenie e-mail marketingu w gastronomii (cz. II)
  • Więcej za mniej – up-selling i cross-selling w restauracji
  • Po pierwsze bezpieczeństwo, czyli co musisz wiedzieć o filtracji sadzy w restauracji?
  • Pakowanie próżniowe sposobem na świeżość produktów
  • Nagła śmierć wspólnika i co dalej?
  • Jak efektywnie zmywać?
  • Inspirujący składnik: sery
  • "Poznańscy Kucharze Razem – inicjatywa oparta na relacjach i szacunku [wywiad]"
  • Food & wine pairing – jak to robić?
  • Przed nami wyjątkowa 15. edycja konkursu L’art de la cuisine Martell [wywiad]
  • Kulisy funkcjonowania Akademii Kulinarnej Transgourmet i Selgros Cash&Carry
  • Jak stworzyć kartę menu dla dzieci w restauracji?
  • Tysiąc barw smaku. Podsumowanie Madrid Fusión 2017 [wywiad]
  • „Gotuj z sercem dla WOŚP” za nami
  • Mazury HoReCa 2017 – wyzwania kulinarne
  • Kasia Daniłowicz – „Kobieta Szef” Żółtego
  • Przewodnika Gault&Millau Polska 2017 – poprowadziła Mikser Kulinarny w ramach
  • programu „Szef dla Młodych Talentów”"
  • „Usta i nos” – warsztat z cyklu „Szef dla Szefów” pod patronatem poradnika Wine Folly
  • Nowości produktowe w branży HoReCa
  • Katalog firm

W bezpłatnym numerze przeczytasz m.in.:

  • Alkohol w restauracji – co musisz wiedzieć, by zwiększyć sprzedaż? [wywiad]
  • Remarketing – jak ponownie dotrzeć do klientów odwiedzających stronę Twojej restauracji?
  • Znaczenie e-mail marketingu w gastronomii
  • Pakowanie próżniowe sposobem na świeżość produktów
  • Inspirujący składnik: sery
  • Poznańscy Kucharze Razem – inicjatywa
  • Jak stworzyć kartę menu dla dzieci w restauracji?

MAGAZYN MENEDŻERÓW RESTAURACJI I SZEFÓW KUCHNI

Zobacz pełen spis treści
Fix the following errors:
Hide